Einsteinstraat 8

Project:
Bedrijfspand met kantoren en showroom in hoogbouw en bedrijfshal, gedeeltelijk omsloten buitenterrein en parkeerterrein. Gelegen te Dordrecht aan de Einsteinstraat 8.

Status:
Geheel verhuurd

Huurder bedrijfshal:

mhg

Welkom bij MONSTER-AUTO.NL

Met ruim 47 jaar ervaring staat de naam van de familie Monster al jaren synoniem voor kwaliteit en service. Of het nu gaat om complexe technische reparaties, regulier onderhoud of een lekke band, uw auto of camper is bij ons in vertrouwde handen. Voor dat we tot reparatie overgaan, nemen we met u de opdracht door.

We werken daarbij uitsluitend met de door de fabrikant voorgeschreven materialen, zodat uw voertuig optimaal presteert.

Kortom de kwaliteit die u wenst, de service die u verwacht, met een eerlijk tarief.

Met de ervaring van de dealerschappen van Fiat, Chevrolet en Daewoo ( vanaf 1995 ) op zak, zijn we teruggegaan naar de basis. Monster-Auto staat andermaal voor vakmanschap en kennis, op een ouderwets heldere manier. Zo bieden we in overleg een haal- en brengservice.

Monster-Auto Dordrecht; uw partner in ouderhoud waar u meer dan koffie en een rekening mag verwachten.

 "Zoekt u een betrouwbare partij voor het onderhoud aan uw auto, dan bent u ook bij Monster-Auto.nl aan het juiste adres."Huurder kantoor en showroom 1e verdieping:

mhg

OVER LEDWARE.NL

Het is onze missie om zowel de consument als de professional te helpen bij het besparen op onder andere kosten en energie.

Dit doen wij door producten en tips te leveren die; een goede prijs / kwaliteitverhouding hebben, efficiƫnt, duurzaam en eenvoudig toepasbaar zijn.

Hiermee realiseren we structurele kostenbesparingen voor de gebruiker en dragen we bij aan een beter milieu.

Oprichting LEDw@re.nl

 "De LEDw@re.nl webshop is opgericht in 2011 en behoort tot de w@re keten die sinds 2008 bestaat. LEDw@re.nl heeft zich gespecialiseerd in toepasbare producten en tips om te besparen op kosten en milieu. Hierbij werken wij vanuit onze kernwaarden betrouwbaar, efficiĆ«nt en duurzaam."


Terug naar overzicht

Highslide JS
Voorzieningen:
  • Afgewerkte bedrijfsvloeren
  • Verwarming
  • Ingerichte pantry
  • Sanitair
  • Parkeren op eigen terrein