Planckstraat 9

Project:
Bedrijfspand met bedrijfshal, omsloten buitenterrein en parkeerterrein. Gelegen te Dordrecht aan de Planckstraat 9.

Status:
Geheel verhuurd

Huurder bedrijfshal voor:

mhg

OVER CK Kozijnen

CK Kozijnen B.V. levert en monteert een breed assortiment houten, kunststof en aluminium gevelelementen voor de particuliere en zakelijke markt.

Daarnaast levert en/of monteert CK Kozijnen gevelbekleding, dakkapellen, terrasoverkappingen, aanbouwen, zonwering, rolluiken en composiet tuinmateriaal.

Als distributeur/leverancier zijnde van een aantal zeer grote en gerenommeerde merken en bedrijven, fungeren we de laatste jaren als hét bedrijf in deze branche en hebben we een zeer goede naam in de markt opgebouwd voor zowel de particulier als de aannemer en ZZP-er. Wordt u onze volgende tevreden en zeer gewaardeerde relatie?

Het team van CK Kozijnen
Huurder bedrijfshal achter:

mhg

Welkom bij MONSTER-AUTO.NL

Met ruim 47 jaar ervaring staat de naam van de familie Monster al jaren synoniem voor kwaliteit en service. Of het nu gaat om complexe technische reparaties, regulier onderhoud of een lekke band, uw auto of camper is bij ons in vertrouwde handen. Voor dat we tot reparatie overgaan, nemen we met u de opdracht door.

We werken daarbij uitsluitend met de door de fabrikant voorgeschreven materialen, zodat uw voertuig optimaal presteert.

Kortom de kwaliteit die u wenst, de service die u verwacht, met een eerlijk tarief.

Met de ervaring van de dealerschappen van Fiat, Chevrolet en Daewoo ( vanaf 1995 ) op zak, zijn we teruggegaan naar de basis. Monster-Auto staat andermaal voor vakmanschap en kennis, op een ouderwets heldere manier. Zo bieden we in overleg een haal- en brengservice.

Monster-Auto Dordrecht; uw partner in ouderhoud waar u meer dan koffie en een rekening mag verwachten.

 "Zoekt u een betrouwbare partij voor het onderhoud aan uw auto, dan bent u ook bij Monster-Auto.nl aan het juiste adres."


Terug naar overzicht

Highslide JS
Voorzieningen:
  • Afgewerkte bedrijfsvloeren
  • Verlichting
  • Nieuwe overheaddeuren
  • Parkeren op eigen terrein